Menu

Events

08 Nov 2023, 20:00

Cafe Støj, Aarhus

LETH’S JAZZ MED SCOTT HAMILTON-JAN LUNDGREN QUARTET

Stjerne besat jazzkvartet vender tilbage til Cafe Støj.

I mere end 15 år har Scott Hamilton haft et unikt samarbejde med en af Europas bedste jazzpianister, Jan Lundgren, som til dagligt er kunstneriskleder af både jazzhus Montmartre i Kbh. samt Ystad Sweden Jazzfestival. I selvskab med bassisten Hans Backenorth og trommeslageren Kristian Leth har de stået som garant for en de mest sammenspillede grupper i jazzen. Sammen har de fire musikere også udgivet mere end 6 albums der alle anses for at være blandt de bedste med Scott Hamilton.

Den sidste i rækker af udgivelser er ”Classics”, hvor kvartetten for første gang kaster sig over melodier og temaer fra den klassiske musik. Værker af bla. Chopin, Debussy og Dvorak er kommet under kyndig behandling og arrangeret specielt for denne jazzkvartet. Det hele har resulteret i helstøbt og gennemarbejdet album med en der på bedste vis dokumenterer en tæt sammenspillet Scott Hamilton-Jan Lundgren Quartet.

Vær en af de heldige og sikre dig billet til en af disse koncerter på Cafe Støj i Aarhus onsdag d. 8. november eller torsdag d. 9. november, begge aftener kl 20:00

Lineup:Scott Hamilton(US)-saxofon, Jan lundgren(SE)-piano, Hans Backenroth(SE)-bas og Kristian Leth (DK)-trommer

Book now